fbpx

Samarbeidspartnere

Noen av våre samarbeidspartnere

Mener du arrangementet ditt bør være med som samarbeidspartner? Ta gjerne kontakt.

Under finner du noen av våre samarbeidspartnere

10nyh_21-28-img_9653

 

Knarvikmila er et mosjonsarrangement som arrangeres i Knarvik i Lindås kommune, nord for Bergen, hvert år første helga i september. Det er et av Norges største mosjonsløp med over 15000 deltakere årlig. I 2016 ble Knarvikmila arrangert for 34. gang. Arrangementet er fordelt over flere dager og omfatter både konferanse, konsert, barneløp, ungdomsløp, naturløype og asfaltløpene som går over 5, 10 kilometer og 1/2 marathon. Fjord Norway Half Marathon ble arrangert for første gang i 2009. I 2010 var Bergen Fjord Tour et nytt tilbud. Dette er en gangmarsj fra Bryggen i Bergen til Knarvik Stadion (Ca 25 km).

 

 

Holmenkollstafetten er en stafett for løpere som blir arrangert av Idrettsklubben Tjalve. Det er et av Norges største friidrettarrangement i antall påmeldte og blir avviklet i begynnelsen av mai hvert år siden det første gang ble arrangert i 1923.img_1149
Stafetten er fordelt på 15 etapper med start og mål inne på Bislett Stadion. Stafetten er totalt ca 18 kilometer lang. Nest siste etappe kalles for «sjarmøretappen». Både etappene og stafettens totale lengde har hatt mindre endringer fra år til år. Stafetten er åpen for alle, så vel profesjonelle som bedriftsklasser. Holmenkollstafetten omtales også gjerne som vårens «vakreste eventyr». «Idrett Utan Alkohol» har stilt lag i Holmenkollstafetten de tre siste årene.
Norgesmesterskap (NM) i friidrett består av en rekke arrangementer som arrangeres årlig i regi av Norges Friidrettsforbund (NFIF).holmenkollstafetten_om_oss
Hovedmesterskapet (hoved-NM) foregår utendørs på et friidrettsstadion, og kårer Norges beste i de individuelle friidrettsøvelsene innen hopp, løp og kast for kvinner og menn, samt 1ooo meter stafett. Idrett Utan Alkohol har de siste årene vært sponsor av arrangementet og deltatt på stand.

 

2NULL15 er en nordisk ungdomsleir for o-løpere mellom 18 og 25 år. Dette er en utviklende arena for ungdommer som brenner for orientering, lederoppgaver og ønsker impulser fra unge ledere fra våre nordiske naboland. Idrett Utan Alkohol bidrar med foredrag og skate-oppvisning og undervisning på denne leiren.

 

Hovlandsnuten Opp er eit motbakkeløp og folkefest som kvart år samlar rundt 1000 deltakarar i Saudasjøen i Rogaland fylke. Arrangementet har fokus på folkehelse og har også foredrag av kjente profilar innan trening, helse og kosthald i forkant av løpet.
Løvstakken Opp er et motbakkeløp som ble arrangert for første gang i 2012. Løpet har 400 høydemeter og går over 2,1 km. Varegg Fleridrett står som arrangør av løpet, og svært mange frivilligge legger til rette for arrangementet.

 

Bergens Råeste er et røft mosjonsløp i Kanadaskogen bg4(Fyllingsdalen i Bergen). Løypen går på grusveger, stier, kupert terreng, litt vann og litt myr skal passeres underveis i løypa som er ca 7,5 km. Løpet er rått, naturleg og ekte – og gir nærkontakt med elementa.

 

NM i Rulleskiskyting i Vik. I 2016 var Idrett Uten Alkohol stolt samarbeidspartner under NM i rulleskiskyting i Vik i Sogn og Fjordane. Mer om dette arrangementet, og Idrett Uten Alkohol sin deltakelse kan du lese her.

 

img_6225

img_6252

FØLG OSS PÅ FACEBOOK
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ STRAVA
FØLG OSS PÅ TWITTER