fbpx

Samarbeidspartnere

Bli samarbeidspartner!

Er idrettslaget eller arrangementet deres 100 % alkoholfritt? Da kan vi bli samarbeidspartnere! Send en søknad til iua@edru.no innen 15. februar.

Under finner du noen av våre samarbeidspartnere de siste årene.

Fana IL er med sine over 6000 medlemmer et av Norges største idrettslag. Laget satser stort på både bredde- og toppidrett, og er for tiden spesielt aktuelle med skøyteløpernes sølv- og gullmedaljer fra fjorårets OL og årets VM. «Fana Friends» er en ny storsatsing i Fanahallen, hvor ca 200 ungdommer møtes hver fredag til uhøytidelig idrett, dans, leik, spill og sosialt samvær. Fana IL er et 100 % alkoholfritt idrettslag, og Idrett Uten Alkohol har vært samarbeidspartner siden 2017.

 

I.L. Norna-Salhus er en av landets ledende friidrettsklubber, og flere av klubbens ca 300 medlemmer har høstet medaljer og sterke plasseringer i både norske og internasjonale mesterskap. Kjente utøvere er sprinteren Ezinne Okparaebo og kasteren Sven Martin Skagestad, og klubben tilbyr aktiviteter for alle alderstrinn og nivå. Idrett Uten Alkohol har vært samarbeidspartner siden mai 2018.

 

Knarvikmila arrangeres i Knarvik i Lindås kommune, nord for Bergen, hvert år første helga i september. Det er et av Norges største mosjonsarrangement med over 15000 deltakere årlig. I 2019 ble Knarvikmila arrangert for 37. gang. Arrangementet er fordelt over flere dager og omfatter både konferanse, konsert, barneløp, ungdomsløp, naturløype og asfaltløp. I den siste kategorien kan du velge mellom 5k, 10k og halvmaraton. Fjord Norway Half Marathon ble arrangert for første gang i 2009. I 2010 var Bergen Fjord Tour et nytt tilbud. Dette er en marsj på ca. 25 km fra Bryggen i Bergen til Knarvik Stadion.

 

 

Holmenkollstafetten blir arrangert av Idrettsklubben Tjalve. Det er et av Norges største friidrettsarrangement i antall påmeldte og er blitt avviklet i begynnelsen av mai hvert år siden 1923.img_1149
Stafetten er fordelt på 15 etapper med start og mål inne på Bislett Stadion. Stafetten er totalt ca 18 kilometer lang. Nest siste etappe kalles for «sjarmøretappen». Både etappene og stafettens totale lengde har hatt mindre endringer fra år til år. Stafetten er åpen for alle, så vel profesjonelle som bedriftsklasser. Holmenkollstafetten omtales også gjerne som vårens «vakreste eventyr». «Idrett Uten Alkohol» har stilt lag i Holmenkollstafetten i flere år, og i 2016 og 2017 tok vi hhv. sølv og bronse i klassen for ideelle organisasjoner.

 

NM i friidrett består av en rekke årlige arrangementer i regi av Norges Friidrettsforbund (NFIF).holmenkollstafetten_om_oss
Hovedmesterskapet foregår utendørs på et friidrettsstadion, og kårer Norges beste i de individuelle friidrettsøvelsene innen hopp, løp og kast for kvinner og menn samt 1ooo meter stafett. Idrett Uten Alkohol har de siste årene kjøpt reklameplass på arrangementet og deltatt på stand.

 

2NULL15 er en nordisk ungdomsleir for o-løpere mellom 18 og 25 år. Dette er en utviklende arena for ungdommer som brenner for orientering og lederoppgaver, og som ønsker impulser fra unge ledere fra våre nordiske naboland. Idrett Uten Alkohol har bidratt med foredrag, skateoppvisning og undervisning på denne leiren.

 

Hovlandsnuten Opp er et motbakkeløp og en folkefest som hvert år samler rundt 1000 deltakere i Saudasjøen i Rogaland fylke. Arrangementet har fokus på folkehelse og har også foredrag av kjente profiler innen trening, helse og kosthold i forkant av løpet.

 

Løvstakken Opp er et motbakkeløp som ble arrangert for første gang i 2012. Løpet har 400 høydemeter og går over 2,1 km. Varegg Fleridrett står som arrangør av løpet.

 

Bergens Råeste er et røft mosjonsløp i Kanadaskogen bg4(Fyllingsdalen i Bergen). Løypa er 7,5 km og går langs grusveger og stier og gjennom kupert terreng, vann og myr. Løpet er rått, naturlig og ekte – og gir nærkontakt med elementene.

 

NM i rulleskiskyting i Vik. I 2016 var Idrett Uten Alkohol stolt samarbeidspartner med NM i rulleskiskyting i Vik i Sogn og Fjordane. Mer om dette arrangementet, og Idrett Uten Alkohol sin deltakelse kan du lese her.

 

img_6225

img_6252

Følg oss på Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

Ny karrierebeste på verdiambassadør Silje Opseth i Romania i dag! Gratulerer med solid hopping og en knallgod delt 5. plass (med Maren Lundby)! ... See MoreSee Less

View on Facebook
Følg oss på Instagram
Følg oss på Strava