Bli med i vårt nettverk

img_1142

Hva kan du gjøre?

Enten du er toppidrettsutøver, mosjonist eller tilskuer kan du hjelpe oss!

Bli med i nettverket vårt! 
Idrett Uten Alkohol er et nettverk av mennesker som arbeider for at idretten skal være en alkoholfri sone.

Idrett Uten Alkohol har et nettverk av 450 ambassadører over hele landet. Å være ambassadør for Idrett Uten Alkohol innebærer at du tør og vil profilere og ta til orde for at alkohol er uheldig innenfor idrett, særlig der barn er til stede.

Vi driver holdningsskapende arbeid overfor idrettsutøvere i alle aldre.

Alle ambassadører får tilsendt vår treningstrøye med IUA sin logo på brystet.

Ambassadørene får tilbud om gratis startnummer til ulike idrettsarrangement, samt tilbud om billetter til arrangement som for eksempel Holmenkollen Skifest.

«Team Idrett Uten Alkohol» deltok på «Holmenkollstafetten i 2013, 2014, 2015 og 2016. I 2016 tok det ene laget vårt sølv i klassen for ideelle organisasjoner!

I 2016 har vi sponset ambassadører på KnarvikMila, Løvstakken Opp, Bergens Råeste, og Fjord-O for å nevne noen. I 2017 har vi også gratis startnummer til Bike Brothers NedstrandRittet og mange andre mosjonsarrangement over hele landet. Dette får du mer informasjon om når du blir ambassadør, og kommer inn i vårt mailsystem. Fyll ut dette skjemaet om du vil bli IUA-ambassadør!

Driver du toppidrett?

Er du hardtsatsende idrettsutøver og alkoholfri? Er du under 30 år og har gode resultat å vise til? Da kan du søke om å bli Idrettsambassadør!
bg4

Send en søknad på mail eller i post med informasjon om deg selv, resultatene dine, hvorfor du ikke drikker alkohol og hva du vil bidra med i arbeidet til IUA!
Vi vil tilstrebe spredning i geografi, idrett og kjønn. I tillegg blir det lagt vekt på hvordan utøverne klarer å profilere Idrett Uten Alkohol.
Frist: 15. oktober.

 

 

 

img_1149

FØLG OSS PÅ FACEBOOK
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
FØLG OSS PÅ TWITTER
Følg oss på Instagram
Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.